Διακοσμητικές

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  3. Μεμβράνες
  4. Διακοσμητικές
Διακοσμητικές

3M™ / REFLECTIV® / Coverstyl / ORACAL®

 

Η ζεστασιά του ξύλου. Η κομψή εμφάνιση του μετάλλου. Η γήινη αίσθηση της φυσικής πέτρας. Και εκατοντάδες άλλες επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανανέωση του εξωτερικού ή του εσωτερικού των κτιρίων σας.

Με εφέ ανάγλυφο, μεταλλικό, γυαλιστερό και μαρμάρου, όλα είναι δυνατά κάνοντας το κτίριό σας να φαίνεται σαν καινούργιο, με χαμηλό κόστος.  Τα ανάγλυφα φινιρίσματα και τα φινιρίσματα με όψη φυσικών υλών προσφέρουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις ανακαίνισης, αλλά και οικονομική συντήρηση μετά την εγκατάσταση. Ασανσέρ, χώροι αναμονής και υποδοχής.

Οι αρχιτεκτονικές μεμβράνες επιφανειών μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση κάθε επιφάνειας. Επιπλέον με τις μεμβράνες λευκοπίνακα, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τοίχους και διαχωριστικά σε λευκοπίνακες, σε όποιο μέγεθος θέλετε. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές: από αίθουσες συσκέψεων, πανεπιστήμια, παιδικούς σταθμούς και σχολεία, μέχρι και καταστήματα λιανικής.

 

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ SCOTCHCAL

Αυτοκόλλητες μεμβράνες αμμοβολής για διαχωριστικά πετάσματα, βιτρίνες καταστημάτων, πόρτες, παράθυρα, βιτρίνες επίπλων, κοκ - προσδίδουν ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα και προσφέρουν παράλληλα την λειτουργία για την οποία έχει επιλεγεί από τον κάθε χρήστη.

Διατίθεται σε 6 χρωματικούς κωδικούς, με κρυσταλλική και ελαφρά αντανακλαστική όψη και στην απλή έκδοση ως κλασική αμμοβολή.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. 

 

Η ομάδα μας θα εφαρμόσει τις μεβράνες της επιλογής σας, με απόλυτη προσοχή και επαγγελματισμό. 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Διακοσμητικές, Μεμβράνες