Κτιρίων

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  3. Μεμβράνες
  4. Κτιρίων
Κτιρίων

REFLECTIV® / JOHNSON WINDOW FILMS

 

Η καλύτερη επένδυση που μπορεί να γίνει σε κτίριο εμπορικής χρήσης.

 

Με την εγγύηση των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο, ντύνουμε με μεμβράνες το κτίριό σας εφαρμόζοντας καινοτόμα τεχνολογία με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Οι αντηλιακές  μεμβράνες αποφέρουν σημαντικές αποδόσεις, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση ενεργειακών δαπανών και αυξάνουν άνεση και παραγωγικότητα.

Θα διαπιστώσετε βελτίωση μετά την επαγγελματική εγκατάσταση της μεμβράνης σε: θερμοκρασία, αντανάκλαση οθόνης και στην εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου.

 

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Α τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό τον τύπο μεμβρανών περιλαμβάνει το ανώτατο μέσο συγκόλλησης και συγκράτησης σε μεμβράνες.

Είναι σχεδιασμένες ώστε να συγκρατούν το σπασμένο γυαλί επάνω στη μεμβράνη, απαλείφοντας το ενδεχόμενο του τραυματισμού ή της ζημιάς που προκαλείται από τα θραύσματα γυαλιού.

Λόγω των μοναδικών και τόσο ανθεκτικών ιδιοτήτων της κολλώδους μεμβράνης, η εφαρμογή της εξασφαλίζει τον χώρο έναντι σε εκρήξεις μικρής και μεσαίας κλίμακας, ισχυρούς ανέμους έως και τυφώνες, θραύσεις κρυστάλλων για κλοπές και άλλα εγκλήματα, σεισμούς, κά.

 

ΜΕΜΡΑΝΕΣ ΣΕΙΡΑΣ PRESTIGE

Διαφανείς μεμβράνες αντιηλιακής προστασίας που θωρακίζουν ενεργειακά το κτίριο, προσφέροντας παράλληλα ελαττωμένη αντηλιά στο εσωτερικό του κτιρίο.

Μοναδικής τεχνολογίας μεμβράνη, παρέχει πλήρη διαύγεια και μηδενική αλλοίωση στην εικόνα του κτιρίου/καταστήματος, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, στη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για το κτίριό σας. 

 

Η ομάδα μας θα εφαρμόσει τις μεβράνες της επιλογής σας, με απόλυτη προσοχή και επαγγελματισμό.

 

Αυτή είναι η ταυτότητά μας και γι'αυτό μας εμπιστεύονται μεγάλες εμπορικές, βιομηχανικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Κτιρίων, Μεμβράνες