Ντουκόχαρτο 3M™

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  3. Λειαντικά
  4. Ντουκόχαρτο 3M™
Ντουκόχαρτο 3M™ Λειαντικά
  • Κωδικός Προϊόντος: 2048
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χρησιμοποιήστε το για εφαρμογές λείανσης που απαιτούν λεπτό κόκκο και απαλό άγγιγμα, όπως υγρή τριβή αμαξώματος αυτοκινήτου και φινίρισμα βαφής. Συνδυάσαμε το ανθεκτικό, αδιάβροχο χάρτινο υπόστρωμα βάρους A και το ταχείας κοπής ορυκτό καρβίδιο του πυριτίου της 3M™, για ομοιόμορφα μοτίβα λείανσης και εύκολο γυάλισμα.

Για εφαρμογές λείανσης που απαιτούν λεπτό κόκκο και απαλό άγγιγμα, όπως υγρή τριβή αμαξώματος αυτοκινήτου και φινίρισμα βαφής, χρησιμοποιήστε το 3M™ Wetordry™ λειαντικό φύλλο 401Q .

Συνδυάζοντας το ανθεκτικό αδιάβροχο χάρτινο υπόστρωμα βάρους A και το ταχείας κοπής ορυκτό καρβίδιο του πυριτίου, το λειαντικό φύλλο μας προσφέρει ομοιόμορφες επιφάνειες, οι οποίες γυαλίζονται ευκολότερα. Το καρβίδιο του πυριτίου είναι ένα εξαιρετικά σκληρό ορυκτό, που κόβει πολύ γρήγορα. Οι αιχμηρές ακμές του θρυμματίζονται εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι ότι νέες αιχμηρές ακμές βγαίνουν στην επιφάνεια και εξασφαλίζεται ομαλό και επαγγελματικού επιπέδου φινίρισμα.

Το γυαλόχαρτο χρησιμοποιείται υγρό ή στεγνό σε χρώμα, αστάρι, εποξικά και μέταλλο. Εφαρμόστε υγρή τριβή για την ελαχιστοποίηση της σκόνης και του στομώματος των κοπτικών ακμών σε ελαφρότερες εφαρμογές, όπως φινίρισμα και προετοιμασία χρωμάτων.

Εύχρηστο φύλλο, που μπορεί να χρησιμοποιείται υγρό ή στεγνό σε χρώμα, αστάρι, εποξικά και μέταλλο.
Αδιάβροχο υπόστρωμα, που υποστηρίζει υγρή τριβή για λιγότερο στόμωμα και ταχύτερη κοπή.
Λείανση σε όλα τα είδη επιφανειών.

Διαστάσεις : 140 X 230mm σε κόκκους P1500.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας: 2105751363

Ετικέτες: ΝΤΟΥΚΟΧΑΡΤΟ, 2048